Tulevat kurssit

 

NIVALA

Guasha 1
16.11.2019

Guasha 1 on johdatus guasha-hieronnan pariin. Guasha-hieronta on vanha aasialainen hoitomuoto, jossa ihoa käsitellään erityisellä guasha-kammalla. Hoidossa mikroverenkierto tehostuu hoidettavalla alueella 400 kertaiseksi, joten Guasha on loistava apu mm. ryppyjen hoitoon, aineenvaihduntaa vilkastuttamaan, suonikohjujen ja turvotuksen hoitoon sekä lihasjumeihin. Hoito tuntuu miellyttävältä ja puhdistaa samalla kehoa. Guasha kasvattaa jatkuvasti suosiotaan myös kauneudenhoidossa. Guashakampa kuuluu kurssihintaan.

120e

Luonnonkaunis nainen
16.11.2019

Opi hoitamaan kauneuttasi ja terveyttäsi luonnollisesti. Kurssilla käsitellään laajasti hyvinvointia ja kauneutta sekä yleisemmin että ongelmakohdittain. Aiheita muun muassa kauniit ja vahvat hiukset ja kynnet, iho-ongelmien hoito (selluliitti, akne, maksaläiskät, raskausarvet ym.) suonikohjujen ehkäiseminen ja hoito, hyvä ryhti, luonnonkosmetiikka, kauniit ja terveet rinnat, itsensä arvostaminen ja kauniiksi tunteminen.

100e

Guasha 2
17.11.2019

Guasha2- kurssilla syvennetään ykköskurssilla opittuja perustaitoja ja hyödynnetään guashaamalla saatua kokemusta uusien asioiden oppimisessa. Opit guashaamaan yksilöllisemmin jokaisen asiakkaan omien tarpeiden mukaan. Opit tunnistamaan guashaa tarvitsevat kohdat kehosta, jolloin voit hoitaa vain tarvittavat alueet ja hoito tehostuu ja palautuminen nopeutuu. Tätä varten kurssilla käsitellään mm. yksityiskohtaisemmat guashatekniikat, faskiat ja guasha, mitä ja miten guashata yleisimmissä ongelmissa, qi: n stagnaatiot kehossa, sekä uusien käsiä säästävien välineiden käyttö.

120e

tampere

Ravintokurssi
19.10.2019

Oletko jatkuvasti väsynyt? Nouseeko paino vuosi vuodelta ylöspäin? Oletko usein sairaana? Oikeanalaisella ravinnolla on todella suuri merkitys ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kurssi sisältää mm. seuraavaa: ravinnon merkitys terveydelle, ravinto ja ihmisen fysiologia, mistä hyvä ravinto koostuu, ruuansulatuksen toiminta, ravinto tukihoitona eri ongelmissa ja sairauksissa, sekä yksilöllisesti juuri sinulle sopivan ruokavalion koostaminen. Kurssilta saat avaimia terveelliseen, sinulle sopivaan ruokavalioon, sekä inspiraatiota elintapojen muuttamisen parempaan suuntaan.

100e